Fastighetsskötsel

Fastighetsskötseln är upphandlat av NP AB. 

Felanmälan görs till Föreningens fastighetsskötare

Torbjörn Östensson (Castor)

070-4241241

 Vid akuta ärenden ring samma nummer

Vid telefonsvar glöm ej att lämna ett meddelande med namn, kontaktuppgifter och ärende.

 

Strömlöst i lägenheten

Innan Du ringer felanmälan för att det är strömlöst i lägenheten bör automatsäkringar och jordfelsbrytaren i lägenheten kontrolleras. Säkringarna är flipp-kontakter och du hittar dem i den grå lådan bredvid elmätaren uppe till höger på insidan vid din ytterdörr.

Hittar du inget fel här kan en ingående huvudsäkring till lägenheten/huset du bor i löst ut 

kontakta då fastighetsskötare

Torbjörn Östensson på 070-4241241
Om det inte går att nå honom tala in röstmeddelande så återkopplar han till dig.

 

Vad är föreningens ansvar?

När saker såsom toaletter, element och vatten i gemensamma utrymmen eller i lägenheten inte fungerar som de skall görs en felanmälan till fastighetsskötaren.

·      Upptäcker du problem med trasiga maskiner i de gemensamma tvättstugorna som finns i källaren på 11C-D, 11G och 13E, vänligen felanmäl detta till fastighetskötaren.

·      Ser Du lampor utomhus, i källare eller trapphus som är trasiga eller blinkar vänligen hjälp föreningen med att felanmäla dessa till fastighetskötaren.

 

Vad är medlemmens ansvar?

Som boende i en bostadsrättsförening har du ett långtgående ansvar för underhållet i din bostad. Exempelvis så ansvarar Du själv för underhållet av din lägenhets vitvaror.

Påkallas någon annan form av akut hjälp såsom hjälp från exempelvis Securitas med upplåsning av ytterdörr, elektriker för elfel i privata apparater, eller liknande får bostadsrättsinnehavaren själv bekosta utryckningen.

Akuta ärenden kan felanmälas även utanför kontorstid till fastighetsskötare eller styrelsen (ifall fastighetsskötare inte svarar).